Erhverv

Hovedstadens El-Teknik A/S har gennem mange år serviceret og vedligeholdt erhvervsejendomme. Vi har bl.a. udført nye installationer til kontormiljøer og belysning. Er dit behov renovering eller ombygning af de eksisterende installationer kan vi bidrage med en bred erfaring samt professionel rådgivning.

Ring til Aut. El-Installatør Henrik Clausen på

tlf. 36 46 33 66 og få en snak om netop jeres behov!

Få et el-tjek og spar penge

Hovedstadens El-Teknik A/S udfører installations-eftersyn/el-tjek. Du kan trygt henvende dig til Hovedstadens El-Teknik hvis du ønsker at få udført et el-tjek på jeres installationer. Vi har en bred erfaring på dette område, da vi i mange år har udført mange el-tjek.

El-tavler

Udskift el-tavlen og se hvor strømforbruget er størst

Industri

Hovedstadens El-Teknik A/S vedligeholder og servicerer dagligt industrielle installationer på fabrikker og erhvervsejendomme i København og omegn. Vi har derfor en bred viden på det område, som vores elektrikere og teknikere kan bidrager med og løser bl.a opgaver omhandlende procesanlæg, maskinanlæg, robotanlæg samt styringer

Vi samarbejder endvidere med firmaer som har speciale omkring automatik, PLC programmering og renovering af styringer på de fleste maskinanlæg.

Derfor kan vi på baggrund af vores brede erfaring med service og vedligeholdelse på mange industrielle virksomheder tilbyde service, renovering og vedligeholdelse på en bred vifte af nutidens industrielle anlæg.

​Ejendomsservice for erhverv og boligforeninger

Hovedstadens El-Teknik A/S tilbyder hurtig, effektiv og stabil ejendomsservice, hvor vi bl.a. er kendt for at kunne rykke ud hurtigt, når der er brug for det.

Vi udfører renovering af el installationer, el-tjek, fejlsøgning, udskiftning af belysning, vejledning af energibesparende foranstaltninger, reparationer af komfurer, nye el-installationer, montering af EDB installationer samt renovering, udskiftning af ejendommens gruppetavler og de eksisterende installationer i kældre og opgange.

Endvidere har vi døgnvagt, såfremt der opstår kritiske og akutte nødsituationer – både dag og nat.

Serviceaftaler

Vi tilbyder serviceaftaler efter kundens behov