Energioptimering giver besparelser på elregningen

Leder du efter en kompetent fagmand, der kan lokalisere strømslugere og udføre en grundig energioptimering af din bolig i Rødovre, Valby, Vanløse og omegn

Hovedstadens El-Teknik A/S tilbyder en effektiv og professionel energioptimering, der kan give dig store besparelser på din elregning. Vores mangeårige erfaring gør os i stand til hurtigt at foreslå den helt rigtige energioptimering, uanset bygningens størrelse, stand og udformning.

Få rådgvigning omkring el-besparelser

En energioptimering kan finde frem til skjulte elslugere, men også lokalisere strømtunge tilslutninger, som du ganske enkelt ikke har tænkt videre over. Rådgivning omkring el besparelser er en del af vores energioptimering, og i visse tilfælde kan de tiltag, der skal til, være både enkle og simple.

​Vi kan udføre almindelig el-renovering især i ældre boliger, der ikke er byggede til et moderne el-forbrug, eller der ganske enkelt har forældede elinstallationer. Vi kan i den forbindelse også udskifte din eltavle, trække nye ledninger og montere flere stikdåser.

​Der kan være store besparelser at hente på din elregning, hvis boligen bliver energioptimeret.

​En energioptimering er især fordelagtigt i boliger, der ikke er nybyggede. Der kan eksempelvis være fejl i dine gamle el-installationer, der giver et forøget elforbrug.

Kontakt os for tilbud på energioptimering

Kontakt os på telefon 36 46 33 66 eller på e-mail info@het-as.dk og høre mere om en energioptimering, samt hvor meget du kan spare på elregningen. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.