El-tjek​ og el-service til private og erhverv​

​Hovedstadens​ El-Teknik A/S ​tilbyder el-tjek, ​el-renovering ​og energioptimering i både ejerboliger og lejeboliger i Rødovre, Valby, Vanløse og omegn. Hvis du for eksempel er usikker på, om sikkerheden er i orden, så kontakt os for at få et el-tjek og få et overblik over ​el-installationerne ​i din bolig – herunder garanti for, at dine installationer er autoriserede og 100 procent sikre og lovlige.

​Vi klarer alt arbejde, der vedrører elektriske installationer. Fra eltavlen til stikkontakter, elvarme og hårde hvidevarer. Vi tilbyder en effektiv og kompetent el-service med hurtig udrykning, hvis uheldet er ude. Vores servicevogne er udstyret med værktøj til enhver tænkelig opgave, og vores personale har erfaringen, uddannelsen og kompetencen til at løse alle problemer hurtigt og professionelt.

Et el-tjek kan være yderst fordelagtigt i ældre boliger

El-tjek er fordelagtigt i ældre boliger, men også i en bolig, som du lige har overtaget. Her ved du ikke, hvad den tidligere ejer eller lejer har foretaget sig med el-installationerne, uagtet den tidligere ejer eller lejer måske er i god tro.

​Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer, har vi et bredt udvalg af produkter og komponenter, der sparer på energien.

Kontakt os for et tilbud på el-service

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan kontakte os på telefon 36 46 33 66​ eller på e-mail​ info@het-as.dk​for at få flere oplysninger om vores el-tjek. Du kan også kontakte os for at få en pris på el-service.