El-installation udføres professionelt

​Har uheldet været ude, driller jeres el-installation, eller skal i have udført el-arbejde i forbindelse med nybyg, ombyg eller renovering?

​Sikkerhed og kvalitet er altafgørende, når det handler om el-installationer. Vi tilbyder el-tjek af b.la. huse, lejligheder, forretninger og andre erhvervsejendomme i blandt andet Valby og Rødovre, Vanløse og omegn.

Vi klarer din el-installation nemt og hurtigt

Hos Hovedstadens El-Teknik udfører vi alt fra små udskiftningsopgaver til store el-renoveringer.

​Vi har fortrinsvis med husinstallation at gøre, hvor vi udfører fejlsøgning, reparationer, edb, adgangskontroller, udskiftning af belysning eller gruppetavler mv.

​Hovedstadens El-Teknik har over 30 års erfaring med alle opgaver inden for el-installation. Vores team består udelukkende af kompetente medarbejdere, der lægger vægt veludført arbejde til tiden.

​Vi trækker elkabler i forbindelse med nybyg, ombyg eller renovering og tilbyder professionel vejledning og rådgivning i forbindelse med dit byggeprojekt.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi sætter en stor ære i at være en foretrukken el-installatør, når det kommer til kvalitetsbevidste el-installation til konkurrencedygtige priser i hele København og Nordsjælland. Står du over for en opgave, stor eller lille, så tøv ikke med at kontakte os på telefon kontaktformular.