El-eftersyn​ – Vi kører i hele København

​El-eftersyn foretages i forbindelse med hushandler og en del af huseftersynsordningen, som trådte i kraft den 1. maj 2012 og har til formål at beskytte forbrugere ved erhvervelse af fast ejendom.

​El-eftersynet giver både sælger og køber vished for boligens el-sikkerhedsmæssige tilstand, forbedrer de forsikringsmæssige forhold og sikrer en mere tryg bolighandel.

Lovpligtigt el-eftersyn ved hushandel

Det er nu lovpligtigt at der skal foretages eleftersyn i forbindelse med hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Sælger frigøres fra sit 10-årige mangelansvar ved at forelægge køber en tilstandsrapport, en eleftersynsrapport og et tilbud om at betale halvdelen af ejerskifteforsikringen.

​Ved el-eftersynet vil Hovedstadens El-Teknik´s aut. elinstallatør gennemgå de synlige elinstallationer i ejendommen og undersøge om de overholder lovkrav samt foretage stikprøvekontrol.

El-installationsrapport

​Hovedstadens El-Teknik´s aut. elinstallatør udarbejder med professionel omhu en elinstallationsrapport, der indeholder resultaterne fra gennemgangen af ejendommen og oplysninger om elinstallationerne er lovlige.

Ønsker du et el-eftersyn i København-området?

Så kontakt Hovedstadens El-Teknik på telefon +45 36 46 33 66.