Ejendomsservice udføres professionelt

Hos Hovedstadens El-Teknik A/S tilbyder ejendomsservice for både ejerboliger og lejeboliger i Rødovre, Valby, Vanløse og omegn. Vi renoverer og vedligeholder el-tavler for både private og erhverv. Vi kan installere og vedligeholde adgangskontrol og portsystemer. Det kan eksempelvis omhandle fejlsøgning og opsætning af dørtelefoner mm.

​Vi kan, udover at varetage ejendommens el-arbejde også stå for renovering, energioptimering og almen vedligeholdelse af ejendommen. Dette betyder, at du hos os har mulighed for at få dækket alle ejendommens specifikke behov hos én og samme samarbejdspartner.

En ejendomsservice med kvalitet og grundighed

Gennem ensrettet, professionel styring af dine driftsopgaver er der ofte store besparelser at hente.

Hos os får du en stabil, erfaren og effektiv samarbejdspartner, der lægger vægt på kvalitet og grundighed, når vi udfører ejendomsservice.​ Vi tilrettelægger en fleksibel løsning, der passer præcis til dine behov og forventninger.

Når vi udfører ejendomsservice ved vi, at en god, løbende dialog er den sikreste vej mod et godt resultat.

​Derfor sørger vi for, at du får en fast kontaktperson og at det altid er de samme medarbejdere, der udfører arbejdet i din ejendom.​

Kontakt os i dag og få et tilbud

Vi sætter en stor ære i at være en foretrukken samarbejdspartner, når det kommer til kvalitetsbevidst ejendomsservice til konkurrencedygtige priser. Står du over for en opgave – stor eller lille – så tøv ikke med at kontakte os på telefon 36 46 33 66 eller på e-mail info@het-as.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.​